Samstag, 21. Mai 2016

ihr werdet ewig zweiter sein

wie, got was is das wort, wie.... ehm, ja also wie normal, und gleichzeitig wie beeindrückend kann das sein, so ein allgemeines rede zwischen zwei typen

erika laesst sich die bröstimplantete.................also die waren einfach so minderwertige, scheissqualitaet bimp, unt könnten kein, besassen keine elemente die druckschwankun wiederstehen konnten so und so, muss ich mal kurz ins klo
yok dedik amına koyayım yok alkol falan sikicem alkolünü elli kez söyledik işte, bu saçının hali ne

- moda ağbi

çıkar şunu, ibneler gibi sikicem modanı
mein jihad is ausfürlich vorgeplannt um die ganze welt auf die knien zu bringen.. ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
volter, qual, schmerz, agonie dies sind bedeutungslos füür mich, was mir wichtig is geld un lady gaga, un der neue 7.65

oouuuuuuuuuuuuuuuuuuuğğğğğğğğğaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

battle of evermore

Dienstag, 17. Mai 2016

Montag, 16. Mai 2016

gözlerini hatırlıyorum, ruhunu

 gören gözlerin esirgediği, içimi dökebilecek kimsem olmadığı için ziyadesiyle bu ontolojik hususta aklen kaydettiklerimi dijital abyss olan zatınıza bildirmek için bugün burda götümü yatağın üzerine toplamış bulunuyorum. kevin ın sayfasında white trash olmaya hayli yakın bir diğer amerikalıyla bir süre önce münakaşasını yapmıştım bu konunun. kimilerimizin gözden geçirdiği, ehemmiyetinin kuvveti paçalarından akan, bu dünyaya çocuk getirme meselesi. elbette initial olarak konunun bir yere, doğru bir yere, çıkabilmesi için karşımdakinin allah kanunlarını kafasının içine oturtabilmiş olması lazım. aksi taktirde komplex sürekli olarak bir sallantı içersinde bulunuyor. ama konunun esas odak noktasını oluşturan husus bu değil. manyakların hakim olduğu bu dünyaya çocuk getirmek. olay o kadar geniş ki nasıl başlayacağımı sahiden bilemiyorum. düşük iq lu çok normal insanların sürekli çocuk sahibi olma merakları, ya da şöyle mi izzah etmeye çalışmalı bunu, hani dayatılmış normların ötesinde herhangi bir düşünsel etkinliğe başvurmadan oldukça içsel, bir nebze hayvani bir biçimde üreme isteğinden kaynaklanan, allah affetsin, bir yığın, bir piramit söz konusu. pedagojik olarak hiç bir şey bilmeyen oldukça büyük bir yoğunun ebebveynlik ettiği bugünün nesili oldukça korkunç bir halde ruhsal olarak. sevgiye ve ilgiye en muhtaç oldukları dönemde kendilerine ne yazık ki aile olarak atfedilmiş kişilerin kabiliyetsizlikleri yüzünden ruhsal olarak aşılması sahiden çok zor sorunlara ev sahipliği yapan ve bunun ötesinde daha korkuncu varoluşsal olarak içine düştükleri abyssten çıkmaları neredeyse mümkün olmayan. kadınların tarafında hiç ilgi görmemişlik, ve bundan ötürü zihin katmanlarında yatan tuhaf bir kötü davranılma fetişi. oldukça yıkıcı çünkü birey farkında olmasa da dışardan gelen pozitif etkilere bir tahammülsüzlük söz konusu. kaba hatlarıyla cinsel hayatta sadizme eğilim olarak açığa çıkıyor. erkek kısmındaysa genellikle abusive, non attentive baba figüründen ötürü dişilere kötü davranma. bunun ötesinde her istediği klasik olarak yerine getirilen haydi pipini göster bireyi olmuşluk yüzünden açığa çıkan kişilik eksiklikleri. bilgiye ulaşmama çabası. babanın üstünde olduklarının ötesine geçmeye herhangi bir sebep görmeme. cinsel olarak aşşağılanma arzusu, eğilimi. elbette bu furyadan çıkan her birey kıyaslamalı olarak farklı boyutlarda etkilenmiş olacak, ancak hemen hepsinde dışa yansımaları gözlemlenilebilir olacak.

mertebe olarak üst boyutlu bir varlığın kendi mantık sistemi size mantıklı gelmiyor olsa da kağıt üzerinde yatan çizgiler olarak kaleminden çıktığının zatın olayın mantıksal boyutunu idame ettirebileceğini düşünebilmeniz çok büyük önem taşıyor. allah konseptini olabilecek en geniş şekliyle kendi algı mekanizmasına entegre ettirmemiş insanlara çocuk yapmalarının ne gibi boş/yıkıcı sonuçlar doğuracağını, bunun kaçınılmazlığını açıklamak hayli güç. piramitte oluşmuş olan çürük birikimine bakılarak da sonra yaklaştığımız söylenilebilir bence. en azından pek sayıntifik olmamakla beraber karnımın içinden yüksele gelen hissiyat bu yönde.

cinselliğin önemini insan yaşadıkça günler geçtikçe daha iyi idrak ediyor. cinsellikle ve elbetteki ondan daha önemli olan bu ebedi temasla birlikte insan daha önceden sahip olmadığı çeşitli şeyleri, içinde yatmakta olan saklı duyguları keşfediyor tuhaf ve güzel biçimlerde. sahiden birisine, birisinin yanınızda olmasına sahip olabilmenin önemini anlatabilmek bir hayli güç. aklen bir dinginliğe erişebilmek için cinselliğin yadsınamaz bir önemi var. kişinin elbette aileden gelen defectler bir kenarda durmak suretiyle üretken ve aklı selim olabilmesi için düzenli bir cinselliğe ihtiyacı var.

şimdilik böyle

çopstiks


have a nice day

thomas anderson ?

yeah..

Dienstag, 10. Mai 2016

ÖĞÜREREK

türkçe felsefe ne kadar iğrneç bişeydir, teknik terminolojiye karşılık olarak getirilmiş fonetik otizm kusturmak için birebir, az ve öz haliyle türkçe felsefe yapanlardan iğreniyorum, saltık, incik, imgem, edim gibi ruh sikikleyici eblehlikleri gördükçe beynimdeki o fonetik korteks alev alıyor... ÖĞÜREREK KUSMAK İSTİYORUM
gonna be yüüüüü en mi

Sonntag, 8. Mai 2016

löğnli
japon balıkları
it waas stella op het bellen
our great war isa
liam
selbstmortbegegnungen unterm krankenden influenza
jerk dai soul senseless
dat post veli toplantısı feeling of a whore

leydi of dı haus


daron vartan malakyan ı sahneye alalım
hay amına koyayım

kriechen aus dem kellerschacht

mit diesem herz hab ich die macht, die augenlieder zu erpressen

death to smoochy

how is it that i die a lil each and every single fucking time, right after i feel, think that i feel its fine

unlike any other bother


Samstag, 7. Mai 2016

Colonel Frank Fitts: I swear to God, I will throw you out of the house and never look at you again!
Ricky Fitts: You mean that?
Colonel Frank Fitts: You're damn straight I do. I'd rather you were dead than be a fuckin' faggot.
Ricky Fitts: You're right. I suck dick for money.
Colonel Frank Fitts: Boy, don't start.
Ricky Fitts: Two thousand dollars - I'm that good.
Ricky Fitts: And you should see me fuck. I'm the best piece of ass in three States.
Colonel Frank Fitts: Get out. I don't ever want to see you again!
Ricky Fitts: What a sad old man you are.
 I had always heard your entire life flashes in front of your eyes the second before you die. First of all, that one second isn't a second at all, it stretches on forever, like an ocean of time... For me, it was lying on my back at Boy Scout camp, watching falling stars... And yellow leaves, from the maple trees, that lined our street... Or my grandmother's hands, and the way her skin seemed like paper... And the first time I saw my cousin Tony's brand new Firebird... And Janie... And Janie... And... Carolyn. I guess I could be pretty pissed off about what happened to me... but it's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world. Sometimes I feel like I'm seeing it all at once, and it's too much, my heart fills up like a balloon that's about to burst... And then I remember to relax, and stop trying to hold on to it, and then it flows through me like rain and I can't feel anything but gratitude for every single moment of my stupid little life... You have no idea what I'm talking about, I'm sure. But don't worry... you will someday.
Remember those posters that said, "Today is the first day of the rest of your life"? Well, that's true of every day but one - the day you die.

Mittwoch, 4. Mai 2016