Montag, 16. Mai 2016

gözlerini hatırlıyorum, ruhunu

 gören gözlerin esirgediği, içimi dökebilecek kimsem olmadığı için ziyadesiyle bu ontolojik hususta aklen kaydettiklerimi dijital abyss olan zatınıza bildirmek için bugün burda götümü yatağın üzerine toplamış bulunuyorum. kevin ın sayfasında white trash olmaya hayli yakın bir diğer amerikalıyla bir süre önce münakaşasını yapmıştım bu konunun. kimilerimizin gözden geçirdiği, ehemmiyetinin kuvveti paçalarından akan, bu dünyaya çocuk getirme meselesi. elbette initial olarak konunun bir yere, doğru bir yere, çıkabilmesi için karşımdakinin allah kanunlarını kafasının içine oturtabilmiş olması lazım. aksi taktirde komplex sürekli olarak bir sallantı içersinde bulunuyor. ama konunun esas odak noktasını oluşturan husus bu değil. manyakların hakim olduğu bu dünyaya çocuk getirmek. olay o kadar geniş ki nasıl başlayacağımı sahiden bilemiyorum. düşük iq lu çok normal insanların sürekli çocuk sahibi olma merakları, ya da şöyle mi izzah etmeye çalışmalı bunu, hani dayatılmış normların ötesinde herhangi bir düşünsel etkinliğe başvurmadan oldukça içsel, bir nebze hayvani bir biçimde üreme isteğinden kaynaklanan, allah affetsin, bir yığın, bir piramit söz konusu. pedagojik olarak hiç bir şey bilmeyen oldukça büyük bir yoğunun ebebveynlik ettiği bugünün nesili oldukça korkunç bir halde ruhsal olarak. sevgiye ve ilgiye en muhtaç oldukları dönemde kendilerine ne yazık ki aile olarak atfedilmiş kişilerin kabiliyetsizlikleri yüzünden ruhsal olarak aşılması sahiden çok zor sorunlara ev sahipliği yapan ve bunun ötesinde daha korkuncu varoluşsal olarak içine düştükleri abyssten çıkmaları neredeyse mümkün olmayan. kadınların tarafında hiç ilgi görmemişlik, ve bundan ötürü zihin katmanlarında yatan tuhaf bir kötü davranılma fetişi. oldukça yıkıcı çünkü birey farkında olmasa da dışardan gelen pozitif etkilere bir tahammülsüzlük söz konusu. kaba hatlarıyla cinsel hayatta sadizme eğilim olarak açığa çıkıyor. erkek kısmındaysa genellikle abusive, non attentive baba figüründen ötürü dişilere kötü davranma. bunun ötesinde her istediği klasik olarak yerine getirilen haydi pipini göster bireyi olmuşluk yüzünden açığa çıkan kişilik eksiklikleri. bilgiye ulaşmama çabası. babanın üstünde olduklarının ötesine geçmeye herhangi bir sebep görmeme. cinsel olarak aşşağılanma arzusu, eğilimi. elbette bu furyadan çıkan her birey kıyaslamalı olarak farklı boyutlarda etkilenmiş olacak, ancak hemen hepsinde dışa yansımaları gözlemlenilebilir olacak.

mertebe olarak üst boyutlu bir varlığın kendi mantık sistemi size mantıklı gelmiyor olsa da kağıt üzerinde yatan çizgiler olarak kaleminden çıktığının zatın olayın mantıksal boyutunu idame ettirebileceğini düşünebilmeniz çok büyük önem taşıyor. allah konseptini olabilecek en geniş şekliyle kendi algı mekanizmasına entegre ettirmemiş insanlara çocuk yapmalarının ne gibi boş/yıkıcı sonuçlar doğuracağını, bunun kaçınılmazlığını açıklamak hayli güç. piramitte oluşmuş olan çürük birikimine bakılarak da sonra yaklaştığımız söylenilebilir bence. en azından pek sayıntifik olmamakla beraber karnımın içinden yüksele gelen hissiyat bu yönde.

cinselliğin önemini insan yaşadıkça günler geçtikçe daha iyi idrak ediyor. cinsellikle ve elbetteki ondan daha önemli olan bu ebedi temasla birlikte insan daha önceden sahip olmadığı çeşitli şeyleri, içinde yatmakta olan saklı duyguları keşfediyor tuhaf ve güzel biçimlerde. sahiden birisine, birisinin yanınızda olmasına sahip olabilmenin önemini anlatabilmek bir hayli güç. aklen bir dinginliğe erişebilmek için cinselliğin yadsınamaz bir önemi var. kişinin elbette aileden gelen defectler bir kenarda durmak suretiyle üretken ve aklı selim olabilmesi için düzenli bir cinselliğe ihtiyacı var.

şimdilik böyle

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen